Bruin geïmpregneerd hout is een geweldige keuze voor mooie en betaalbare buitenprojecten. Bruin geïmpregneerd wordt voornamelijk gebruikt voor schuttingschermen, tuinpoorten en overkappingen. Dit hout wordt behandeld met een impregneermiddel dat het beschermt tegen vocht, schimmels en insecten. De bruine kleur ontstaat door toegevoegde kleurstoffen, waardoor het hout perfect opgaat in elke tuin en een nog langere levensduur krijgt.

De voordelen van bruin geïmpregneerd

Een van de belangrijkste voordelen is de weerbestendigheid. Dit hout is ideaal voor buitenprojecten zoals schuttingen, tuinpoorten. Het behoudt zijn kleur langer en heeft een lange levensduur, maar vergeleken met andere bruine houtsoorten is dit een goedkoper product.

nobifix schutting hout beton

Toepassingen in de tuin

Bruin geïmpregneerd hout is veelzijdig. Het wordt veel gebruikt voor schuttingen, tuinpoorten en overkappingen. Dankzij de behandeling is het hout bestand tegen de elementen en blijft het jarenlang een goede uitstraling hebben.

Verschil met Nobifix

In vergelijking met Nobifix (hardhout) is bruin geïmpregneerd betaalbaarder en breder beschikbaar. Hoewel Nobifix langer meegaat zonder behandeling, biedt bruin geïmpregneerd hout een vergelijkbare duurzaamheid voor een lagere prijs. wij ervaren dat bruin geïmpregneerd soms langer mee gaat en de mooie kleur blijft houden ten opzichte van Nobifix.

Onderhoud

Dit hout vraagt weinig onderhoud. Om de al lange levensduur te verlengen raden wij aan om af en toe met kraanwater over de schermen heen te gaan om het te reinigen en ook raden wij aan om eens per jaar het behandelen met imregneermiddel.

Conclusie van bruin

Als je op zoek bent naar een duurzame, onderhoudsarme en betaalbare optie voor je tuinprojecten, is bruin geïmpregneerd hout een slimme keuze. Het combineert een natuurlijke uitstraling met langdurige bescherming, perfect voor diverse toepassingen zoals schuttingen, tuinpoorten, overkappingen en overige tuinprojecten.

Meer blogs

hout beton schutting plaatsen stap voor stap

Zo plaatst u een strakke houtbeton schutting

Zelf een hout beton schutting plaatsen Bent u van plan om zelf een hout beton schutting te gaan plaatsen? Dat […]

Lees blog
voordeligste-hout-beton-schutting-bundel-tuingigant-01

Dit zijn de voordeligste houtbeton schutting bundels

Hout beton schutting voor de beste prijs U gaat een schutting plaatsen, maar bent op zoek naar een goede schutting […]

Lees blog

Selectie uit onze schuttingschermen

Doe het lekker zelf!

Op zoek naar een unieke schutting?

Stel uw eigen unieke schutting samen naar wens en wij leveren de schutting die voldoet aan uw wensen. Laat u verrassen door ons ruime assortiment.

Begin hier
  • Premium kwaliteit
  • Handige Doe-het-zelf handleiding
  • Snel geleverd
  • 10 jaar garantie
Tuingigant.com - 2024 | Algemene voorwaarden - Privacy policy - Retourvoorwaarden